15,00€

Bola - glitter hart verzilverd

Bola - glitter hart verzilverd
De van oorsprong mexicaanse bola is niet alleen een mooie hanger maar ook een sieraad met betekenis! Een zwangerschapsbola of zwangerschapsbelletje wordt door zwangere vrouwen aan een ketting om de nek gedragen zodat het belletje op de buik rust. In de hanger is een soort mini-xylofoontje gesoldeerd dat bij beweging een zacht, magisch tingelend geluid voortbrengt.

Een baby kan al in de zwangerschap geluiden horen, ook van buiten het lichaam van de moeder. De baby herkent zowel voor als na de geboorte vertrouwde geluiden en zal daar rustig van worden. Ook een goed idee dus om de bola na de geboorte te dragen bij het voeden bijvoorbeeld. De baby zal met zijn kleine handjes het belletje grijpen en er zo de vertrouwde geluidjes uit weten te toveren.

De bola wordt geleverd aan een zwart koord. Lang genoeg om de bola laag op de zwangere buik te dragen, maar ook eenvoudig in te korten.

Dit mooie zwangerschapssieraad is het ideale geschenk voor de aanstaande moeder of voor jezelf natuurlijk. Elke ketting wordt in ieder geval standaard leuk verpakt.

Reviews

Customers who bought this product also purchased
Sarah
Sarah
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
0 items
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
osCommerce