Top » Catalog » Hangmatjes »

15,00€

Baby hangmat - div kleuren

Baby hangmat - div kleuren

Babyhangmatje voor in de box (Fair Trade)

Katoenen babyhangmatje voor in de box. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

ecru oranje fuchsia
lime roze turquoise
Voor een goede ontwikkeling van rugwervels en heupgewrichten is een hangmatje zeer geschikt. Een hangmat ondersteunt het ruggetje overal evenveel en dwingt de baby niet in een bepaalde houding. Ook jonge baby's liggen het liefst met een gekromde rug (de foetale houding), precies zoals zij negen maanden in de buik van hun moeder hebben doorgebracht.

Voor een baby is een hangmatje vaak de ideale manier om even te relaxen, een dutje te doen of gewoon te genieten van de zachte schommelbewegingen.

Er staat geen limiet op de tijd die een kindje mag doorbrengen in een hangmatje. Een hangmatje zorgt er namelijk voor dat het kindje in een natuurlijke en onbelaste houding ligt.

slapend in de hangmat Een hangmatje is ideaal voor kindjes die veel last van darmkrampjes hebben of zich overstrekken.

Geschikt voor gebruik in de box voor baby's tussen ongeveer 0 en 4 maanden. Maar: laat je kind nooit zonder toezicht in de hangmat!

FAIR TRADE

Ook deze hangmatjes zijn gemaakt in Fair Trade (net als de knuffels en de draagdoeken BBSLing). Ze zijn dus geproduceerd op een manier, waarbij �eerlijke� handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.

Available Options:

Kleur:

Reviews

Customers who bought this product also purchased
Bola - effen verzilverd 26 mm
Bola - effen verzilverd 26 mm
Quick Find
 
Use keywords to find the product you are looking for.
Advanced Search
0 items
Share Product
Share via E-Mail
Share on Facebook Share on Twitter
osCommerce