Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wie is het slimst?

Superleuk interactief quizboek voor nieuwsgierigekids

Kun jij de vlag van Zwitserland herkennen? Herken jij een Cadillac Eldorado? Zie jij direct het verschil tussen een velociraptor en een dilophosaurus? Of het verschil tussen een jaguar en een jachtluipaard?

In het superleuke interactieve quizboek Wie is het slimst lees je het allemaal én kun je jezelf testen.

Met meer dan 80 onderwerpen heeft deze encyclopedie voor elk kind wel een onderwerp te bieden waar het veel over weet én waar het nog veel over kan leren. Van onderwerpen uit de geschiedenis of  aardrijksunde, natuur, cultuur, kunst, sport of wetenschap.

Kinderen én volwassenen

De weetjes uit Wie is het SLIMST? zijn onweerstaanbaar voor kinderen, maar stiekem ook voor volwassenen. Samen lezen is natuurlijk altijd leuk, zeker voor de jongere kinderen. Zelf lezen vanaf een jaar of 10.

Foto’s en breinbreker quiz

Bij elk onderwerp vind je oogverblindende foto’s. Als je de tekst hebt gelezen, of misschien wel voordat je de tekst hebt gelezen, kun je jezelf testen met een interactieve quiz. Kun jij de juiste namen bij de foto’s zetten? Onderaan de bladzijde, op zijn kop, staan de antwoorden. De vragen zijn verdeeld in drie categoriën. Met de drie moeilijkheidsniveaus wordt de uitdaging moeilijker terwijl je werkt van Beginner naar Deskundige en tot slot de echt lastige Geniecategorie.

Met Wie is het SLIMST? kun je laten zien hoeveel je al weet én daag je jezelf uit om nog meer
weetjes, feitjes en fun facts te leren! Een heerlijk quizboek dat een kind alleen kan doen of
juist samen met anderen.

 

 

Wie is het slimst is onder meer te koop bij BOL.com

 

 

 

Ook interessant

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.