DVD Ferdinand

De stoere stier met een klein hartje...

De makers van Ice Age en Rio zijn terug met een beestachtig leuke komedie voor het hele gezin! Ferdinand is een reusachtige stier met een groot hart. Als hij voor een gevaarlijk beest wordt aangezien en van huis wordt weggevoerd, zet hij met een bont gezelschap vrienden alles op alles om zijn thuis terug te vinden. Ferdinand is gebaseerd op het klassieke kinderboek en laat op hilarische wijze zien hoe eenvoudig het is je stierlijk te vergissen!

De film Ferdinand is genomineerd voor de Oscar en Golden Globe: Beste animatiefilm.

Leuk voor het hele gezin

Ferdinand wordt geboren op een stierenfokkerij in Andalusië, Spanje waar hij wordt voorbereid op de stierengevechten. Het jonge kalfje ziet dit niet zitten, ontsnapt en vindt zijn thuis op de boerderij van het vrolijke meisje Nina en haar vader. Hier geniet hij van het zorgeloze leven in de wei vol van zijn geliefde bloemen en groeit hij uit tot een gigantische, blije stier, tot de stierenfokkers hem op een dag vinden.

Geïnspireerd op het geliefde kinderboek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson vertelt FERDINAND het sympathieke verhaal van een stier die wil ontsnappen aan zijn lot. De prachtige animaties van het Spaanse landschap maken de film een genot om naar te kijken. Leuk voor zowel jong als oud!

Bekijk hier de trailer van Ferdinand

 

Nu op dvd en Blue-ray!

Ferdinand is vanaf 30 maart beschikbaar als download, vanaf 16 april te huur via VOD en vanaf 18 april verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

 

Spelen met Ferdinand

Download hier het doolhof van Ferdinand:

Ook interessant

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.