DVD Ferdinand

De stoere stier met een klein hartje...

De makers van Ice Age en Rio zijn terug met een beestachtig leuke komedie voor het hele gezin! Ferdinand is een reusachtige stier met een groot hart. Als hij voor een gevaarlijk beest wordt aangezien en van huis wordt weggevoerd, zet hij met een bont gezelschap vrienden alles op alles om zijn thuis terug te vinden. Ferdinand is gebaseerd op het klassieke kinderboek en laat op hilarische wijze zien hoe eenvoudig het is je stierlijk te vergissen!

De film Ferdinand is genomineerd voor de Oscar en Golden Globe: Beste animatiefilm.

Leuk voor het hele gezin

Ferdinand wordt geboren op een stierenfokkerij in Andalusië, Spanje waar hij wordt voorbereid op de stierengevechten. Het jonge kalfje ziet dit niet zitten, ontsnapt en vindt zijn thuis op de boerderij van het vrolijke meisje Nina en haar vader. Hier geniet hij van het zorgeloze leven in de wei vol van zijn geliefde bloemen en groeit hij uit tot een gigantische, blije stier, tot de stierenfokkers hem op een dag vinden.

Geïnspireerd op het geliefde kinderboek The Story of Ferdinand van Munro Leaf en Robert Lawson vertelt FERDINAND het sympathieke verhaal van een stier die wil ontsnappen aan zijn lot. De prachtige animaties van het Spaanse landschap maken de film een genot om naar te kijken. Leuk voor zowel jong als oud!

Bekijk hier de trailer van Ferdinand

 

Nu op dvd en Blue-ray!

Ferdinand is vanaf 30 maart beschikbaar als download, vanaf 16 april te huur via VOD en vanaf 18 april verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Winactie

En wij mogen 2 dvd’s weggegeven aan onze lezers. Wat moet je doen?

  • Laat een reactie hieronder achter. De winnaar krijgt bericht per mail, dus vul alsjeblieft een geldig emailadres in. Wanneer je niet binnen 3 dagen reageert op de mail kiezen we een andere winnaar.
  • De inzending sluit op 15 april 2018. De winnaar krijgt bericht per email.
  • Het is niet verplicht, maar we vinden het wel heel leuk als je ons een like geeft op facebook en deze actie deelt.
  • Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van al onze acties!

 

Spelen met Ferdinand

Download hier het doolhof van Ferdinand:

You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.