Everest: de yonge yeti – Film met winactie

Met Everest: De Jonge Yeti nemen DreamWorks Animation en Pearl Studio je mee op een episch avontuur dat zich over meer dan 3000 kilometer uitstrekt, van de straten van Shanghai tot aan de adembenemende sneeuwlandschappen van de Himalaya.

De film Everest: de Jonge Yeti 

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish, die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

Stemmencast

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Tara Hetharia, Roben Mitchell, Matheu Hinzen, Kim van Kooten, Derek de Lint, Loretta Schrijver, Denise Aznam, Jacob Derwig, Levi van Kempen en Beau Schneider.

EVEREST: DE JONGE YETI draait vanaf 5 oktober in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

Trailer en soundtrack

Bekijk hier alvast de trailer: https://youtu.be/alA7mbkvJkA .

De soundtrack van ABOMINABLE / EVEREST: DE JONGE YETI is op vrijdag 13 september verschenen. Hierop is o.a. het nieuwe nummer ‘Beautiful Life’ van Bebe Rexha te horen.

Winactie

We hebben weer een leuke prijsvraag bij deze film. Onder alle inzenders verloten wij 3 pakketten bestaande uit:

 • 2 filmkaarten
 • een etui
 • een notitieboekje
 • potlood

 

De actie is afgelopen

 

 

Ook interessant
19 reacties
 1. Anja

  Wij doen graag mee.
  Onze zoon wil heel graag een keer naar de bioscoop. Dit is dan een uitgelezen kans, want deze film is echt leuk voor hem. En deze mama gaat graag met hem mee.

 2. Rene Venema

  Lijkt me een leuke film om met de kids naar toe te gaan

 3. Heidie van der Steeg

  Daar zou ik graag mijn 7 jarige dochter mee verrassen. Ze heeft al een preview gezien en het lijkt haar een hele leuke film. En leuke goodies van de film zijn dan altijd extra leuk natuurlijk.

 4. elisabeth maria martina

  voor een jarige job is dit kado helemaal top mijn kleinzoon verheugt er zich al op

 5. Mirjam Hellingman

  Mijn kinderen hebben de voorstukjes gezien en ik weet zeker dat ze deze film geweldig zullen vinden. Ik maak dan ook graag kans.

 6. Julia Van Empel

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje

 7. Jolijn koolske

  OMG daar zou ik mijn dochters echt HEEEEEEL blij mee kunnen maken ! Ik waag dus dolgraag een kansje mee ? Lekker even naar de bioscoop met mijn dochters vind ik altijd zo lekker knus 🙂

 8. Ingrid Langstraat

  Wat een leuke film weer, naar de bioscoop is altijd een feest, graag verras ik mijn oudste zoontje hiermee!

 9. Joy

  Lijkt me een superleuke film om met mijn dochter van 7 heen te gaan. Ze vind yeti’s zo leuk ?
  Meidendagje van maken dan ?

 10. Marjolein Schuurman

  Gaaf zeg, hier is Noa heel erg blij mee. Zij gaat graag naar de film en kan er helemaal in opgaan. Zou leuk zijn om haar te verrassen met een leuke mama-dochter middag.

 11. Riggie van lochem

  Super gaaf zeg voor mij n kids.

 12. Dhini

  Wij doen graag mee. Love animatie film

 13. Tamara

  Tof, ik doe mee voor Evi en Loïs!

 14. Esther

  Het lijkt me heel leuk om hier met m’n jongste zoon naartoe te gaan. Vanwege het vele ziek zijn, zijn dagjes weg nog teveel gevraagd, maar naar de bioscoop zou hem wel lukken. Een heel leuk uitje op maat, en even niet denken aan vervelende dingen. Lekker lachen en beetje bij elkaar kruipen als het spannend wordt, en dat vindt deze mama dan weer leuk ?

  1. Helene Mol?

   ?????Super!! Het is ook echt weer om naar de film te gaan (hoewel mijn kids ook heel graag in plassen springen???).
   Ik heb een tijd in Shanghai ??gewoond en aan mijn zoontje kan je goed zien dat hij Aziatische roots heeft, het lijkt me echt gezellig om samen met hem te gaan. ?????

 15. Marian B

  Leuk voor mijn zoontje, lijkt ons een leuke film. De bioscoop is een uitje op zich dus dat wordt zeker een feestje.

 16. Wilma kuijntjes.

  Wat leuk voor mijn kleindochter Femke van 7. Ze heeft goed nieuws van het ziekenhuis gekregen en dat willen we wel vieren met deze leuke film.

 17. stina

  doe graag mee. Ga met mijn dochter van 11 een nachtje weg en zou super zijn dan deze film in de bios te zien met haar

 18. Marcia Kan

  Yesss, deze film wilden mijn meiden dolgraag gaan zien. Het voorstukje heeft ze enthousiast gemaakt! Leuk uitje voor in de herfstvakantie ?

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.