Huisdiergeheimen 2

Winactie

Na 3 jaar zijn ze weer terug: de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Huisdiergeheimen 2 komt binnenkort in de bioscoop en wij mogen kaartjes en leuke prijzen verloten.

Huisdiergeheimen

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

Huisdiergeheimen 2 film

Stemmencast

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius).

Alles op een rijtje

Film: Huisdiergeheimen 2

Vanaf 30 mei 2019 in de bioscoop

genre: familiefilm

Bekijk hier de trailer van de film.

Kom vast in de stemming met deze leuke kleurplaten van Huisdiergeheimen 2.

(De winactie is afgelopen)

Ook interessant
26 reacties
 1. Sharony vdt

  Ooh super gaaf dat zou mijn zoontje heel leuk vinden gek van dieren en de film huisdiergeheimen is hier favoriet

 2. elisabeth maria martina

  daar zou ik mijn kleindochters graag mee verwennen, deze leuke film willen ze vast graag leren kennen

 3. wil timmermans

  samen met mijn kleinzoon naar de film is elke keer weer feest

 4. Laura

  Super leuk! Mijn zoon kan niet wachten om deel 2 van Huisdiergeheimen te zien. Ik doe heel graag voor hem mee 🙂

 5. Claudia van Heck

  Wat geweldig om kans te mogen maken op dit geweldige pakket inclusief kaartjes voor de leukste film van dit moment 🙂 !! Onze kinderen zijn compleet verslingerd geweest, en nog, aan het eerste deel – compleet grijsgedraaid is ie – en wij als volwassenen wij vinden hem ook echt helemaal leuk! Zoveel humor, actie, spanning, en echt een heel uniek herkenbaar verhaal, je gaat je serieus afvragen wat allemaal mogelijk zou kunnen zijn wat onze huisdieren doen wanneer wij van huis zijn, ze kunnen daar heerlijk over fantaseren… Ons hondje Sandy lijkt zo braaf, maar wacht maar tot de deur achter ons dichtgaat ;-). Ik maak dan ook dolgraag kans voor hen, wat zou dat groot feest zijn!!!

 6. Natalie vd Vries

  Gezellig met mijn jongste dochter, die heeft volgende week een extra weekje vakantie. Leuk uitje om samen te doen

 7. Ans van venrooij

  Wauw dan kan ik samen met mijn kleindochter jeslyn gaan voor haar verjaardag ze wordt 12 juni 6 jaar

  1. Geraldo Boshamer

   Wij zouden hier wel raad mee weten. Lekker heerlijk dagje uit van maken met de kinderen met als afsluiter de bios. Deel 1 wordt hier nog steeds vaak herbekeken. Weet zeker dat onze dochter die tas gaat gebruiken als gymtas

 8. Ingrid langstraat

  Deze film ziet er zo leuk uit, bij de voorstukjes op tv zitten ze hier al te genieten! Dit pakket zullen ze geweldig vinden, met deze gave tas naar de bios toe!!

 9. Sonja Hubregtse

  Mijn zoon vindt hondjes zo lief ! Helaas ikzelf iets minder 😉 Deze film zou dus super zijn…zodat ik kan genieten met hem. Ja ik ga zelf mee omdat ik geniet van tijd met hem. Tevens een leuk kadootje omdat de citoweken weer klaar zijn…

 10. Eveline Haak

  Ow wauw hier wil ik heel graag heen met mijn gezin, ik deel en like graag mee voor een kansje.
  Onze hond Koda is natuurlijk nooooi stout ?

 11. julia van empel-stamate

  ik doe graag mee. Mij zoontje vond part 1 erg leuk.

 12. Annemiek Stam

  Oh superleuk! de jongens kunnen bijna niet wachten op deel 2, het eerste deel vonden ze geweldig! Ik waag een kansje voor ze!

 13. Marjolein Schuurman

  helemaal verliefd op Sneeuwbal, dus zou super zijn om samen met mijn lieve nichtje naar deze film te gaan. Hilarisch goed!

 14. Marjolein Schuurman

  Gaaf zeg, ik doe graag mee

 15. Marcia Kan

  Jaaaa, we zijn zó benieuwd naar dit vervolg! Fingers crossed!

 16. Tanja

  Ohh dit lijk me nou zo leuk om te winnen voor onze zoon! Dan kan mama samen met hem eens een dagje naar de bios om hem lekker in het zonnetje te zetten! Mom en son dates samen hebben we niet meer gehad sinds dat zijn zusje er is dus dat zal hij vast heel leuk vinden!!!

 17. Tanja

  Ohhh dit lijkt me zo leuk voor mijn zoon om samen heen te gaan. Mom en son dates hebben we niet meer gehad samen sinds de geboorte van zijn zusje, dus het zou echt te gek zijn als we samen hier naartoe zouden kunnen gaan!!!

 18. Brigitte

  Ik doe graag mee want als ik win gaan mijn dochter en ik samen naar deze geweldige film. We hebben genoten van de eerste film en zouden heel graag de tweede willen zien. Stickers en tas zullen zonder twijfel en met heel veel plezier direct gebruikt worden. Superleuk!

 19. Sharon v Bregt

  Ik doe graag mee voor de kids dit zullen ze erg leuk vinden!

 20. Anouk

  Lijkt mij ontzettend leuk om mijn dochter te verwennen met deze film als ik win! Daarom doe ik graag mee!

 21. Marijke Hunting

  ‘ Its unbelivable ! ‘
  zou mijn zoontje zeggen. Wat zou ik het leuk vinden om hem te verrassen met een middagje naar de bioscoop naar dierengeheimen 2 mede door https://www.allesoverkinderen.nl.

 22. Jolein koolske

  Oh die film lijkt me nu echt zoooo leuk voor mijn dochters ? ze zijn echt helemaal fan van de bioscoop en helemaal fan van dieren. De perfect combinatie dus… En mijn dochters vinden slome kat Chloe helemaal leuk aangezien ze wel wat weg lijkt te hebben van onze huiskat ?

  1. Jolein koolske

   We liken en volgen je trouwens op facebook en instagram 🙂

 23. Linda Raaijmakers

  Dat vindt onze tweeling Lucas en Eva erg leuk, kunnen we weer gezellig naar de bioscoop 😀

 24. Mirjam Hellingman

  Mijn tweelingdochters Sterre en Nikki zullen deze film geweldig vinden. De eerste film was superleuk!

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.