Janneman Robinson – Winactie

Op 9 augustus komt de Disney film Janneman Robinson uit in de Nederlandse bioscopen. Ga mee met Janneman Robinson, Winnie the Poeh en al hun vriendjes, terug naar het Honderd Bunderbos.

Verhaal

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in London om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Bekijk hier de trailer van Janneman Robinson.

Winactie

Wij mogen onder de lezers verloten een pakket met daarin:

 • twee filmkaartjes
 • een umbrella

Wat moet je doen om te winnen?  

 • Laat een reactie hieronder achter. De winnaar krijgt bericht per mail. (Let op: vul een geldig email-adres in! Wanneer we na 2 dagen geen reactie krijgen op onze mail aan de winnaar wordt de prijs verloot onder de andere deelnemers.)
 • Inzenden kan tot en met 12 augustus 2018.
 • Het is niet verplicht, maar we vinden het wel heel leuk als je ons een like geeft op facebook of twitter en deze actie deelt.
 • Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van al onze acties!
You might also like
7 Comments
 1. elisabeth maria martina says

  dat zou heerlijk zijn voor mijn kleindochter met dit warme weer

 2. Tamara says

  Dat ziet er uit als een superleuke film om met Emma te gaan zien!

 3. E. Wout says

  Graag !! Leuke uitje met mijn zoontje!

 4. Sophia Grootjans says

  Ik zou hier graag met mijn oudste dochter naar toe gaan.

 5. Marja says

  Wat een geweldige film, ik verheug me er zo op! Net als mijn dochter. We zijn dol op die lieve malle poeh, grappige teigertje, konijn met zijn opmerkingen, varkentje die soms goch moedig lijkt te zijn maar ook Janneman, waar we onszelf soms in kunnen herkennen. Lijkt ons een prachtige film die we met elkaar willen zien op het grote doek.

 6. sandra says

  wat een mooie en lieve actie! het lijkt ons een mooie film, voor de hele familie!, samen een uitje naar de bios! we gaan duimen met zijn allen!

 7. Nienke says

  Lijkt ons geweldig! Mijn meiden zullen erg blij zijn met de kaartjes en rijbewijsloze mama met de paraplu! 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.