Playmobil de film – winactie

Vanaf 7 augustus in de bioscoop

Ben jij, net als wij, ook zo benieuwd naar de Playmobil film? Wij zijn groot fan van Playmobil, én van films. Dus erg benieuwd ook naar de combinatie…  En kijk hieronder, hoe je een leuk prijzenpakket met filmkaartjes kunt winnen.

Playmobil – de film

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van PLAYMOBIL®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot , een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!

Poster PLAYMOBIL DE FILM
Poster PLAYMOBIL DE FILM

Nederlandse stemmencast: Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Sarah Nauta, Sem van der Horst, Shelley Vol, Dante (CLONNY GAMES), Rutger Vink (FURTJUH) en Nikkie de Jager (NIKKIETUTORIALS)

Vanaf 7 augustus kun je de Playmobil film in de Nederlandse bioscopen bekijken.

Bekijk hier alvast de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=tJG-Ww_bGn4

Winactie

Komen jullie ook naar deze film? Wij mogen 2 x een prijzenpakket weggeven met daarin:

 • 2 vrijkaarten
 • 2 stickervellen
 • 1 sleutelhanger
 • 1 t-shirt

Hoe kun je meedoen?

De actie is gesloten.

Ook interessant
11 reacties
 1. elisabeth maria martina

  dit vind mijn kleinzoon helemaal te gek, verras hem maar

  1. Ans van venrooij

   Wauw dat zou helemaal geweldig zijn als verrassing voor ???? Mag ik nog niet verklappen

 2. Mirjam Hellingman

  O, mijn kinderen zijn gek op Playmobil, dus deze film zullen ze geweldig vinden!

 3. Ingrid langstraat

  Wat gaaf, nijn jongste zoontje wil hier zo graag naar toe. Zijn playmobilhelden in een film, dat is natuurlijk zo stoer!!

 4. Wilma kuijntjes.

  Wat zou dat gaaf zijn om te winnen. Mijn kleinzoon is gek op playmobil we kunnen er dan samen heen. Wat zal hij blij zijn als ik win.

 5. Julia Van Empel

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

 6. Marian B

  Mijn zoontje en ik moeten echt weer eens naar de bioscoop. Hij houdt van spelen met Playmobil en deze film wil hij vast graag zien, we maken er een echt uitje van!

 7. Peggy

  Mijn zoontje is enthousiast, hij wil hem dolgraag zien. Dadelijk weer in het ritme van school en zwemles, dan is een uitje samen met mama een toffe verrassing voor hem (en mama)! ??

 8. SophiaG

  Daar kan ik mijn dochter Isa dolblij mee maken. Een mama-dochter middag in de bioscoop.

 9. EstherH

  Wat een leuke actie! Ik zou het heel leuk vinden om er gebruik van te maken met mijn jongste zoon, even wat één op één tijd met hem, een gezellige activiteit die niet te druk is. Maar wel heel gezellig! En, laat hem nou net weer in de Playmobil-fase zitten, hij vindt het heel leuk om mee te spelen deze zomervakantie

 10. Mirella

  Wat tof! Mijn zoon vroeg vandaag of we eens iets met ons 2 konden doen. Zonder papa of broertje. Dit zou dus een mooie date zij voor ons.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.