Pieter Konijn de live-action animatiefilm

Superleuke familiefilm vanaf 28 maart in de bioscoop

Op 28 maart is het tijd voor een ondeugend verhaal in de bioscoop. Ga met Pieter Konijn op avontuur in deze live action film! Dit eigenwijze konijn dat de moestuin van de boer probeert binnen te dringen, kennen we allemaal en de film is dan ook een feest voor jong en oud.

Pieter Konijn de film

Deze superleuke familiefilm Pieter Konijn (Peter Rabbit) is de verfilming van het veel gelezen en tijdloze verhaal van Beatrix Potter over het eigenwijze en ondeugende Konijn Pieter.
In een heel nieuw en fris jasje dit keer. In deze nieuwe live-action animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson (Star Wars: The Force Awakens) Mr. McGregor en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea.

In de originele versie heeft James Corden (The Late Late Show, Into the Woods) de stem ingesproken van Peter Rabbit. Verder met de stemmen van o.a. Margot Robbie (Flopsy), Elizabeth Debicki (Mopsy) en Daisy Ridley (Cottontail). Pieter Konijn is geregisseerd door Will Gluck (Annie, Easy A). Gebaseerd op de verhalen en personages van ‘Peter Rabbit’ door Beatrix Potter.

Bekijk hier de trailer van Pieter Konijn

De film draait vanaf 28 maart in de bioscoop!

Winactie

Wij mogen 3 cadeaupakketten weggeven met daarin:

  • 2 vrijkaartjes
  • een wortelpen

Hoe doe je mee? 

  • Laat een reactie hieronder achter. De winnaar krijgt bericht per mail. (Let op: vul een geldig emailadres in! Wanneer we geen reactie krijgen op onze mail wordt de prijs verloot onder de andere deelnemers.)
  • De inzending sluit op dinsdag 27 maart 2018.
  • Het is niet verplicht, maar we vinden het wel heel leuk als je ons een like geeft op facebook en deze actie deelt.
  • Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van al onze acties!
You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.