Win kaartjes voor Maleficient

Vanaf 16 oktober is Maleficent terug in de bioscoop. Bereid je voor op een nieuw avontuur  met Maleficent en Aurora.

Disney’s Maleficent 2

Na het wereldwijde bioscoopsucces van de film Maleficent in 2014 gaat het avontuur deze herfst weer verder. In Disney’s Maleficent 2 zien we Maleficent en haar peetdochter Aurora. Ze trekken hun complexe familieband in twijfel wanneer ze in verschillende richtingen worden getrokken door naderende huwelijken, onverwachte bondgenoten en duistere nieuwe krachten.

De jaren zijn goed geweest voor Maleficent en Aurora. Hun relatie, geboren uit liefdesverdriet, wraak en een uiteindelijke liefde, bloeit op. Toch bestaat er nog steeds een haat tussen mensen en feeën. Aurora’s naderende huwelijk met Prins Phillip is een reden tot feest in het Koninkrijk van Ulstead en de naburige Moren. De bruiloft dient namelijk als vereniging van de twee verschillende werelden. Wanneer een onverwachte ontmoeting een krachtig, nieuw bondgenootschap introduceert, worden Maleficent en Aurora in tegengestelde partijen uit elkaar getrokken in de Grote Oorlog, waarbij hun loyaliteit op de proef wordt gesteld en ze zich moeten afvragen of ze echt familie kunnen zijn.

Cast

Met Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeifer, Ed Skrein en Chiwetel Ejiofor.

Winactie

Onder alle inzenders mogen wij 2 setjes met ieder 2 filmkaartjes verloten.

Hoe kun je meedoen?

Laat een reactie hieronder achter of stuur een mailtje. De winnaar krijgt van ons bericht per mail. (Vul een geldig email-adres in en zorg ervoor dat ons emailadres info@allesoverkinderen.nl niet in de spam terecht komt*!) 

(*) Wanneer we na 2 dagen geen reactie krijgen op onze mail aan de winnaar wordt de prijs verloot onder de andere deelnemers.

Ook interessant
4 reacties
 1. Mirjam Hellingman

  Daar wil ik heel graag naar toe met (een van) mijn kinderen! Deel een was al geweldig, dus het vervolg willen we zeker zien.

 2. Saskia vd H

  Ja! Ik doe heel graag mee voor de bioscoopkaartjes van Maleficent!!
  Lijkt me geweldig om hier met mijn dochter naar toe te gaan.

 3. Anja

  Ik doe heel graag mee. Uitje voor mezelf en mijn zus. Als dabk je voor alles wat ze voor ons gezin heeft gedaan de afgelopen tijd tijdens mijn zwangerschap en mijn herstel nu.

 4. J. Jonker

  Hier wil ik echt heel graag met onze dochter naartoe. De eerste film was al fantastisch en deze is er ook echt één om naar uit te kijken! Tot nu toe is het me nog niet gelukt om kaartjes voor onszelf te toveren.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.