BabyBaby

Film Tully

Ook wel eens helemaal óp van het zorgen voor je schatjes? Slaaptekort door zwangerschap en nachtvoedingen? Winactie 3 is super geschikt voor moeders van kleintjes die wel eens een verzetje kunnen gebruiken.

Film Tully

Dé film over moederschap van 2018.filmposter Tully

 

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

In de bioscopen vanaf 10 mei.

Bekijk hier de trailer van Tully

Het nieuwe Oei, ik groei! boek

Bij de filmkaartjes mogen we ook een boek  Oei, ik groei weggeven. Dit bekende boek over de 10 sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby is volledig herschreven met een nieuw hoofdstuk over slaap. Oei, ik groei! is een onmisbaar boek voor iedereen die voor een baby zorgt.

Winactie

We geven weg:

 • 2 vrijkaartjes voor de film Tully
 • het boek Oei, ik Groei

 

 • De inzending is gesloten
Ook interessant
6 reacties
 1. lyd

  ik maak graag kans om de film te gaan zien….

 2. neeltje van der stap

  heerlijk een avondje naar de bios. en het boek oei ik groei is voor mijn zus, die eindelijk zwanger heeft kunnen worden !

 3. Sonja Schaap

  Ik ga graag naar de bioscoop en ben benieuwd naar de Film Tully. Het Oei, ik groei Boek heb ik nog niet en wil er graag uit lezen en wat kennis op doen.

 4. AnnaB

  Fijn naar de film,en naar het boek Oei, ik Groei ben ik ook erg benieuwd. Lijkt mij een reuze handig boek!

 5. An

  Heel graag maak ik kans!

 6. Anita te Gussinklo

  Ja deze film wil ik graag zien, en ook nog een mooi boek.
  Graag loot ik mee.

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.