Super-de-luxe camping aan het Gardameer

Zorgeloos relaxen in een gastvrije omgeving

Met het gezin op vakantie, dat kan soms een hele zoektocht zijn. Voor de kinderen moet er natuurlijk wel het een en ander wat te doen zijn, maar ouders hebben ook graag wat rust en stellen ook vaak wat meer prijs op comfort en ruimte om te kunnen doen wat en wanneer je dat wil. Sportmogelijkheden misschien, of animatie? Lekker en liefst ook wat gezond eten. Maar vooral: een zorgeloos verblijf in een gastvrije omgeving met relaxte atmosfeer.

Outdoor-hospitality en kwaliteit

Wil jij ook de vrijheid en gezelligheid hebben van een camping, maar wel wat meer comfort en ruimte, kies dan één van de luxueuze parken van de Leading Camping Group. Dit zijn 38 moderne topcampings op de mooiste plekken in Europa met staanplaatsen en luxe vakantieaccommodaties. Al deze campings hebben een eigen karakter,  maar de gemeenschappelijke noemer is dat ze oog hebben voor kwaliteit, milieu en vooral ook de zorg voor hun gasten (gezinnen) hoog in het vaandel hebben staan. De gast is hier nog echt te gast.

Of, kort samengevat:

  • Toonaangevend in outdoor-hospitality, gedeeltelijk al meer dan 60 jaar
  • Camping, glamping en luxecamping in buitengewone complexen
  • Sport, wellness en gastronomie op hoog niveau

 

Bestemmingen door heel Europa

De campings liggen door heel Europa, van Nederland tot Portugal, van Noorwegen tot Oostenrijk en Kroatië om maar wat te noemen. Onze favoriet is duidelijk, wij kiezen voor dit spectaculaire park in het prachtige Noord Italië.

Luxe aan het Gardameer

Een van de toppers uit het assortiment is wat ons betreft  “Pinao di Clodia”  aan het Gardameer in Italië. Een favoriete vakantiebestemming bij velen vanwege de prachtige en afwisselende omgeving. Bootje varen op het meer, winkelen of cultuur snuiven in Verona of Venetië, volop mogelijkheden om te genieten van de mediterrane keuken.

Venetië

Vanuit Nederland is de plek goed aan te rijden met de auto (bereken de afstand vanaf jouw woonplaats naar Lazise in Italië met de ANWB routeplanner), maar voor wie liever met het vliegtuig gaat ook prima te doen vanaf Verona.

Tip: 10 leuke spelletjes om je kind bezig te houden op weg naar de vakantiebestemming

Piano di Clodia

Er zijn natuurlijk genoeg vakantieparken en kampeermogelijkheden voor gezinnen aan het Gardameer, maar Pinao di Clodia biedt meer. Al was het maar het fantastische zwemparadijs: 2 waterparken met  verwarmd water en talloze waterglijbanen. Ligbedden die voor je gereserveerd worden en desgewenst plekken in de schaduw. Op zich is dat al genoeg om kinderen van alle leeftijden bezig te houden, maar er is meer.  Naast staanplaatsen ook veel mooie bungalows en caravans tussen het groen, en als topper de supe-luxe moderne VIP maxicaravans direct aan het meer mét jaccuzi op het eigen terras. Er is een nini spa, privé badkamer en ultramoderne faciliteiten.

Vermaak voor jong en oud met bijvoorbeeld thematische minigolf, Fun Academy, tal van sportfaciliteiten en (tegenwoordig ook niet meer weg te denken voor tieners en eigenlijk ook veel volwassenen:) volledige wifi-dekking. En ook de innerlijke mens wordt op zijn wenken bediend met de restaurants, bars en pizzeria’s.

Een van de zwembaden op Piani di Clodia

Lees ook: goed voorbereid op reis met baby of peuter

Voordeel met de Leading Card

Tot slot, nog een tip. Wanneer je één van de campings van de Leading Camping Group bezoekt is het wellicht een goed idee de Leadingcard aan te schaffen. Met deze kaart die slechts 10 euro kost en 3 jaar geldig is, geniet je op alle aangesloten campings van een aantal prettige privileges als een betere standplaats of late check-out. Ook is er veel voordeel te halen. Van laagste prijsgarantie tot gratis pizza of welkomstdrankjes of veel voordeel bij fietshuur bijvoorbeeld. De kaart kent een slim spaarsysteem. Bij elke overnachting bijvoorbeeld krijg je bonuspunten die weer in te wisselen zijn op de camping van jouw keuze.

Alvast veel vakantieplezier gewenst!

Ook interessant

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.