Winactie: Legoland én Sealife

LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE Oberhausen openen nieuwe interactieve tentoonstellingen

LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen is een nieuw indoor speelgedeelte rijker: LEGO City Builder. Hier kunnen LEGO-fanaten zelf de stad van hun dromen bouwen. In de grote speelhal zijn twee LEGO-steden verrezen, die kleine architecten kunnen uitbreiden met bijvoorbeeld zandkastelen, brandweerauto’s en bruggen. In het naastgelegen SEA LIFE laten supervissen zien over welke superkrachten ze beschikken.

In de grote hal van het LEGOLAND Discovery Centre in Oberhausen, 45 minuten rijden vanaf Venlo, zijn twee speeltafels met grote LEGO bouwwerken geplaatst: een stad met wolkenkrabbers van LEGO City en de badplaats Heartlake City van LEGO Friends. Kinderen en hun ouders kunnen deze steden uitbreiden met hun eigen creatieve bouwsels.

Voor LEGO liefhebbers die liever een voorbeeld nabouwen, zijn er tips en opdrachten aanwezig die snel tot mooie bouwwerken leiden. Kinderen kunnen zelf beslissen of ze liever de grote stad met wolkenkrabbers induiken of samen met hun LEGO Friends en vriendinnen een zandkasteel bouwen op het strand van Heartlake City.

“We hebben de hulp nodig van kleine en grote LEGO liefhebbers om onze steden af te bouwen. Een vliegveld, brandweerauto of zandkasteel ontbreken bijvoorbeeld nog!“

Supervissen

In het naastgelegen SEA LIFE, het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland, staan supervissen in het middelpunt van de belangstelling. Tijdens deze nieuwe interactieve tentoonstelling komen bezoekers van alles te weten over de superkrachten van verschillende zeebewoners. Zo kan een kogelvis zichzelf twee keer zo groot opblazen als hij zich bedreigd voelt, kunnen zeesterren met hun zuignappen rotsen beklimmen en hebben murenen een extra stel kaken die ze naar voren schuiven om hun prooi te verorberen. Kinderen kunnen in SEA LIFE bij interactieve ontdekplekken hun eigen superkrachten testen en zelf een supervis maken.

Nog meer pret

Naast de nieuwe tentoonstellingen valt er nog veel meer te beleven in LEGOLAND Discovery Centre en SEA LIFE. In de LEGO fabriek leren kinderen hoe LEGO DUPLO stenen worden gemaakt, op het pirateneiland kan in een echt piratenkasteel worden geklauterd en in de 4D bioscoop komen de LEGO helden tot leven. In SEA LIFE kunnen bezoekers urenlang ronddwalen door 17 verschillende onderwaterwerelden: van de monding van de Rijn tot aan de duizelingwekkende diepte van de Grote Oceaan. In al deze werelden zijn de zwemmende bewoners van zeer dichtbij te bewonderen. Beide parken zijn goed samen te combineren en ook geschikt als uitstapje op een regenachtige dag.

 

Ook interessant
6 reacties
 1. Adriana de Ruiter

  Wat een supertoffe actie! Ik doe gráág mee! Het lijkt me heerlijk om in deze regenachtige vakantie met onze pleegkindjes zo’n compleet dagje weg te mogen beleven! Allebei zijn ze gek op bouwen én op dieren en zoveel vissen en zulke grote aquaria hebben ze nog nooit in hun leven gezien! Zou geweldig zijn! 😀 Ik ga duimen!

  Fijne week!!

 2. Anita te Gussinklo

  Dit is zeker een vette give-away, tof die combi tickets, ik doe graag mee!

 3. Lynn Klaassen

  Wat een super actie, ik doe graag mee. Mijn oudste zoon is helemaal weg van dieren, de jongste is LEGO fan. In beide parken zijn we tot op heden nooit geweest. Daarom maken we graag kans op deze super prijs

 4. Sonja Schaap

  Super geweldige actie. Mochten we winnen, dan zijn wij super blij als jonge gezinnetje met 2 kinderen om heerlijk er tussenuit te gaan naar Legoland én Sealife. Dit is pas echt plezier maken en genieten.

 5. neeltje van der stap

  dat zouden super leuke uitjes zijn voor de kinderen (en hun ouders….) !!!

 6. Michiel Bon

  Dit zouden mijn dochters te gek vinden!

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.