Lekker even er tussen uit

weekendje weg in een fijne bungalow of mooi hotel

De hectiek van kerst en oudjaar is voorbij. Voor het echt lente wordt duurt het ook nog even, in de meivakantie plannen we wel weer een vliegvakantie naar een warm land ? Maar tussendoor gaan we graag een weekendje of een paar dagen met de auto er even uit.

Weekendje weg in eigen land

Mijn broer met schoonzus was alweer vol van het weekendje Maastricht waar hij een hotel heeft geboekt voor twee nachten. Fervent wielerfans, gaan ze eerst een wedstrijd kijken, Lekker met zijn tweetjes wat Nederlands bergen beklimmen op de fiets, naar het theater, winkelen en lekker eten.

Wij, gezin met drie kinderen, willen er ook wel weer heel even tussenuit. De jongste is altijd gek op activiteiten, de oudste twee hebben nu de huiswerkstress door de week is begonnen ook wel een lekker weekendje verdiend.  Lekker met zijn allen ontbijten, naar buiten, spelletjes doen. ‘s Avonds gourmetten in de bungalow of uit eten. Gewoon waar we zin hebben, maar wel met het hele gezin bij elkaar. Dat lijkt me wel fijn.

Lees hier 8 tips voor een een weekendje weg met de kids!

Mystery parcs: voordelig en verrassend

De kinderen zijn gek op zwemmen. Zeker in zo’n subtropisch paradijs vol met glijbanen en stroomversnellingen vermaken ze zich een hele dag. Dus komen we al snel uit in een bungalow van CenterParcs. Want zo’n park en bungalow zijn ideaal voor een paar dagen weg met je gezin, als je het mij vraagt.

Disney

Villages Nature Paris

In Frankrijk zijn we met de huidige samenstelling van ons gezin nog nooit geweest, dat lijkt me wel wat voor ons uitje in februari. Met name het nieuwe Villages Nature Paris park, met zijn vijf werelden op het park, én vlak bij Parijs én Disney Parijs lijkt me super tof.

Lees ook: 8 leuke vakantieparken

Ook interessant

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.