Baby algemeen

Escaperoom: superspannende film

Niet geschikt voor kinderen, deze psychologische actie thriller “Escape Room”. Des te meer voor ouders en jongeren (de filmkeuring is 16+). Wij gingen naar de voorpremière en waren zeer enthousiast.

Escape Room

De film “Escape Room” die in februari 2019 in Nederland uitkomt heeft de ondertitel “Everyone is dying to play”.  Dat geeft al een beetje aan dat het niet zomaar om een zorgeloos kinderspelletje gaat. Na de eerste paar minuten van de film weet je het zeker. Een thriller van formaat.

 

Filmposter

Zes personen die elkaar niet kennen en op het oog nogal verschillend zijn, komen elkaar tegen in de wachtkamer van een Escape Room. Zonder enige inleiding of uitleg blijkt daar de game al direct gestart te zijn. De ene kamer is nog dodelijker dan de andere. Als ze uit het spel willen ontsnappen moeten ze samenwerken en hun kennis gebruiken om de verschillende puzzels en raadsels op te lossen.

Cast

Met o.a. Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani en Yorick van Wageningen.

Aanrader

Dit is een super-spannende film, van letterlijk de eerste tot de laatste seconde.  Je gaat met de spelers mee in een rollercoaster van spannende ervaringen, kamer na kamer. Elke keer als de uitweg nabij lijkt is er weer een nieuwe kamer met nieuwe verschrikkingen. Het verhaal zit goed in elkaar en de acteurs spelen hun rollen overtuigend. Het tempo ligt hoog en het plot kent verrassende wendingen.

Wat ons betreft een aanrader. Dus boek een oppas, en ga deze film bekijken!

Vanaf 22 februari in voorpremière in de bioscopen in Nederland. Bekijk hier alvast de trailer: https://youtu.be/pjca0kD_2U4

Ook interessant

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.