De luminous speaker van Big Ben

Cadeautip voor muziekliefhebbers - win!

Bigben Interactive bezorgt kleine en grote muziekliefhebbers dit najaar het perfecte geschenk

 

December is de cadeautjesmaand bij uitstek. Hier en daar is er in de etalage al kerstversiering te bespeuren en ook de stoomboot uit Spanje is al aangekomen. Muziekliefhebbers hebben vanaf nu  een nieuw item voor op hun verlanglijstje: de kleurrijke speaker van Big Ben Interactive.

Luminous Speakers

 

Big Ben Luminous Speakers, diverse vormen
Big Ben Luminous Speakers, in diverse vormen leverbaar

Deze draadloze, verlichte speakers zijn de blikvanger in elke kinderkamer. De speaker is verkrijgbaar in vier verschillende modellen: beer, konijn, hart of eenhoorn.

De speaker beschikt over verschillende kleuren en lichteffecten, en via de Bluetooth®- en USB-aansluiting kunnen probleemloos favoriete muzieknummers afgespeeld worden.

Met een van deze producten breng je de laatste maanden van het jaar gegarandeerd muzikaal door!

Adviesprijs: €49,99

 

Afstandsbediening bij Big Ben Luminous Speaker
Afstandsbediening bij Big Ben Luminous Speaker

Over Bigben Interactive

De BIGBEN INTERACTIVE Groep is marktleider op het gebied van accessoires voor zowel videogamesystemen als mobiele telefonie en speelt met haar kennis en producten in op ontwikkelingen op de multimediamarkt. De ambitie van Bigben Interactive is om een toonaangevende rol te spelen in de Europese multimediamarkt, daarbij gebruik makend van haar grootte, ontwikkelcapaciteiten en commerciële netwerk.

Meer informatie over Bigben Interactive kun je terugvinden op: https://www.bigben.eu

Win een beer of een hart

Natuurlijk kunnen jullie ook weer zo’n super cadeau van Big Ben winnen! Wij mogen een luminous speaker in de vorm van een hart én een in de vorm van een beer weggeven. Reageer via facebook, via mail op   (klik) of geef gewoon je reactie hieronder. Leg ook even uit voor wie deze speaker is en waarom je juist hem of haar dit cadeau wil geven.

Op 15 december trekken we een winnaar. De winnaars krijgen bericht via e-mail.

Delen via social media wordt gewaardeerd!

 

Mogelijk vind je dit ook interessant