Film Tully

Ook wel eens helemaal óp van het zorgen voor je schatjes? Slaaptekort door zwangerschap en nachtvoedingen? Winactie 3 is super geschikt voor moeders van kleintjes die wel eens een verzetje kunnen gebruiken.

Film Tully

Dé film over moederschap van 2018.filmposter Tully

 

Marlo (Charlize Theron) heeft altijd alles controle gehad, maar nu het gezin een derde kind heeft, wordt het haar allemaal wat teveel. Wanneer Marlo’s rijke broer voorstelt om een nanny te betalen om zich ’s nachts over het kind te ontfermen, lijkt het een voorstel dat ze onmogelijk kan weigeren. De beeldschone Tully (Mackenzie Davis) blijkt bovendien de beste nachtnanny die elke moeder zich kan wensen. Marlo komt langzaam weer tot leven en er ontstaat een intense band tussen haar en Tully. Het blijkt dat ze toch meer gemeen hebben dan ze in eerste instantie dacht…

In de bioscopen vanaf 10 mei.

Bekijk hier de trailer van Tully

Het nieuwe Oei, ik groei! boek

Bij de filmkaartjes mogen we ook een boek  Oei, ik groei weggeven. Dit bekende boek over de 10 sprongen in de mentale ontwikkeling van je baby is volledig herschreven met een nieuw hoofdstuk over slaap. Oei, ik groei! is een onmisbaar boek voor iedereen die voor een baby zorgt.

Winactie

We geven weg:

  • 2 vrijkaartjes voor de film Tully
  • het boek Oei, ik Groei

Hoe doe je mee? 

  • De inzending is gesloten
Mogelijk vind je dit ook interessant