Winactie: Disney•Pixar’s Coco

Winactie Disney Pixar Coco

De nieuwste Disney•Pixar film COCO draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.

De film is geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3).

Het verhaal van Coco

De hoofdrolspeler in Coco is een Mexicaans jongetje, Miguel. In Mexico wordt één keer per jaar de feest- en herdenkingsdag  Día de Muertos – de dag van de doden – gevierd. Op de één of andere manier komt Miguel in de wereld van zijn voorouders terecht….

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Miguel wil heel graag zijn talent bewijzen en belandt op de een of andere manier in een prachtige en kleurrijke wereld: het land der doden. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken.

Bekijk hier alvast de trailer:

 

Winactie

Wij mogen het volgende weggeven:

  • 2 vrijkaarten voor de film
  • een stickerset
  • een rotatable keychain.

Wil jij meedoen? Laat hieronder even een reactie achter! Op 1 december trekken we een winnaar. Eén inzending per huisadres.

Mexicaans koken met Coco

Zin in Mexicaans feestbrood en warme chocolademelk? Vind hier het originele recept.

You might also like