Illustratoren gezocht kidnerboeken Marianne Busser en Ron Schröder

geef je op!

Ben jij illustrator, in opleiding, of als hobby? En heb je altijd al een kinderboek willen illustreren? Dan is dit je kans. Voor een nieuw boek zijn Marianne Busser en Ron Schröder op zoek naar een leuke illustrator. En misschien ben jij dat wel!

Wat moet je doen?

Hier vind je drie gloednieuwe versjes van Marianne Busser en Ron Schröder die speciaal voor deze winactie geschreven zijn. Aan jou de taak om bij een of meer versjes een bijpassende illustratie te maken. Het maakt niet uit welk versje en hoeveel versjes je illustreert; de keuze is aan jou. Het zal uiteindelijk gaan om de kwaliteit van de illustraties, niet om de hoeveelheid geïllustreerde versjes. Alle tekenstijlen zijn welkom, zolang deze maar bij het versje passen. Kijk voor meer informatie op de site van De Leukste Kinderboeken.

De schrijvers

Marianne Busser en Ron Schröder zijn bekend van hun inmiddels ruim vierhonderd kinderboeken en meer dan duizend liedjes en versjes voor peuters en kleuters. Daarnaast hebben ze veel geschreven voor onderwijsmethoden, kindertijdschriften en het televisieprogramma Sesamstraat. Inmiddels zijn er ruim 5 miljoen boeken van hen verkocht!

Mogelijk vind je dit ook interessant