De YoYo buggy, alles in 1 hand

Weet je nog die buggy’s van vroeger die je maar even neer hoefde te zetten en die vervolgens zo instabiel bleken te zijn dat ze snel omvielen? Daar is nu verandering in gekomen. In 2010 is de YoYo buggy
op de markt gekomen en heeft zich direct ontpopt tot de meest handzame buggy die er te krijgen is. De YoYo buggy is met één beweging op- en uitklapbaar. Te dragen als een tas en eenvoudig te besturen met één hand. De zeer wendbare buggy is bovendien mee te nemen als handbagage in het vliegtuig.

De veelzijdigheid van de YoYo buggy

De buggy is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen verschillende buggy’s passend bij de leeftijd van jouw kindje. Zoals de Babyzen iZi go, bedacht als een veilige cocon voor je baby en bovendien de ideale autostoel om je pasgeboren baby makkelijk en veilig te vervoeren.

Zoals gezegd kun je de buggy heel gemakkelijk met één hand besturen, hetgeen natuurlijk handig is tijdens het boodschappen doen. Wil je vervolgens je kindje in de auto zetten, dan kun je het wagentje makkelijk uit elkaar halen tot het een autostoeltje is die je vervolgens makkelijk, veilig en stevig kunt bevestigen in de auto.

Het materiaal van de zitting is zacht zodat je kindje zich heerlijk kan nestelen. Daarnaast is het frame gemaakt van duurzaam materiaal waaronder aluminium. Hierdoor is de wagen wendbaar, licht in het gewicht en stevig. De kans op schade aan het frame bij normaal gebruik is dan ook erg klein.

BabyZenYoyoPlus11
BabyZen Yoyo Plus

Geheel naar jouw wens

Naast de verschillende soorten buggy’s en de bijbehorende mogelijkheden, heb je ook de keuze uit diverse kleuren. Geen enkele buggy uit deze collectie is hetzelfde en dat zijn de wensen van mensen natuurlijk ook niet. Ga voor het comfort van je kindje en voor het gemak van jezelf. Vul jouw YoYo buggy bijvoorbeeld aan met de YoYo+ bag. Deze handige tas is in een tel vast te maken aan je buggy en kan dankzij zijn wieltjes nog eens 10 kg extra vervoeren. De tijd van de onhandige kinderwagens is voorbij en de tijd van de grote buggy’s ook. Nu is het de tijd om te gaan voor gemak en stijl met een echte YoYo buggy.

Verschillende accessoires

Deze YoYo buggy kan aangevuld worden met handige accessoires, zoals een warme voetenzak, een parapluutje of een transport tas. Je merkt duidelijk dat er aan deze buggy en bijbehorende accessoires veel aandacht is besteed.

Nieuw is bijvoorbeeld de Babyzen bekerhouder. Speciaal ontworpen voor de YoYo voorzien van een haak met een vormgeheugen die je op verschillende punten op het frame kunt bevestigen. Houd zo je drankjes binnen handbereik met een bekerhouder voor jezelf en je baby!

(Bron: YoYo / gesponsord artikel)

Ook interessant

Reageer

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.