Kinderwens     Zwanger     Bevalling    Baby     Peuter     Kleuter     Algemeen

Home    Tips&Blog     Prijsvragen     FAQ           Zoeken    

Onze deskundigen beantwoorden vragen

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Hier kun je je vraag stellen aan onze deskundigen. Wil je weten wie dat zijn, lees de pagina de deskundigen stellen zich voor. Hieronder zie je de eerder gestelde vragen, klik op de link om het bijbehorende antwoord te zien.

Heb je zelf een vraag? Kijk eerst of de vraag al gesteld is. Over veel voorkomende onderwerpen als slaap en zindelijkheid zijn ook artikelen geschreven op deze site (gebruik de knop "zoeken" bovenin dit scherm). Niets gevonden? Stel dan je vraag door middel van de knop onderaan het menu aan je linkerkant.

Eerder gestelde vragen

Zwanger zijn en worden

Slaapproblemen

Veel dreumessen en peuters hebben moeite om zelfstandig in slaap te komen. Mamma of pappa moet naast het bed blijven zitten, of soms willen ze alleen maar in het bed van pappa en mamma in slaap vallen.

Ook komt het regelmatig voor dat kinderen wel zonder problemen gaan slapen maar als ze 's nachts wakker worden niet meer zelf in slaap kunnen komen en gaan huilen om pappa of mamma. Het kan onder andere gaan om gewoontegedrag of angsten. Wil je weten wat je hieraan kunt doen? Lees de tips om je kind in slaap te helpen

Zindelijkheid en sexuele ontwikkeling

We krijgen veel vragen binnen van ouders die graag willen dat hun kind zindelijk wordt, bijvoorbeeld omdat ze naar school moeten. Helaas, je kunt kinderen niet zindelijk maken: kinderen worden zindelijk wanneer zij dit zelf willen, kunnen en begrijpen. Je kunt je kind wel enigszins stimuleren om zindelijk te worden zonder dat je hem gaat dwingen. Bijvoorbeeld met een beloningssysteem. Lees meer algemene tips op onze pagina over zindelijkheid.

Driftbuien, ongehoorzaamheid

Verlatingsangst, eenkennigheid, scheidingsangst

Kinderdagverblijf

Voeding

Kijk ook eens op onze pagina over voeding in het algemeen, of de pagina die Diana heeft geschreven over borstvoeding.

Kleuters

Zwangerschap en ouderschap

Basisschool

Bijzondere kinderen

Lees ook eens de artikelen van Andrea Maessen voor de Alles over Kinderen site geschreven heeft over adhd en autisme.

Verzorging

Overig

Hoofdluis