Geen categorie

Niet luisteren? Dan gaan we!

Een heerlijk dagje zwembad, deden we gisteren als familie. Gelukkig zijn mijn eigen kinderen inmiddels allemaal voorzien van zwemdiploma’s, dus hóef ik niet meer perse achter ze aan te rennen om te voorkomen dat ze in zeven stroomversnellingen tegelijk lopen. Een half uurtje koffiedrinken met me&myslef and I is dan ook wel eens lekker…. OpeensContinue Reading “Niet luisteren? Dan gaan we!”

kind

Waterwratjes

Toen mijn oudste kind 5 was en op zwemles zat heb ik voor het eerst gehoord over waterwratjes (niet te verwarren met waterratjes, op een paar bange meisjes na kon je de meeste zwemlessertjes wel zo omschrijven!) Eén jongetje had opeens een glanzend, bolvormig rood pukkeltje op zijn buik. En toen nog een, en nogContinue Reading “Waterwratjes”

zwangerschap

De zwangerschapstest is positief!

Zwanger! Ik ben zwanger! Ik staarde naar het staafje in mijn hand. We probeerde al een maand of zes, eindelijk was ik dit keer over tijd. En paar dagen. En ik voelde me vreemd, anders dan anders, borsten, humeur, buik. Hormonen aan het werk, zo voelde het. Zou het? Het controlestreepje op de zwangerschapstest verscheen,Continue Reading “De zwangerschapstest is positief!”

bevalling

Onnodig ingeknipt tijdens de bevalling?

DUIZENDEN VROUWEN WORDEN ONNODIG INGEKNIPT TIJDENS DE BEVALLING Als je Nederland zou vergelijken met Zweden worden er per jaar duizenden vrouwen onnodig ingeknipt blijkt uit cijfers van Perined en Eurostat. In het Europese rapport was het laatst gemeten inknippercentage 6,6% in Zweden ten opzichte van 30,3% in Nederland. Uit de nieuwe cijfers van Perined, eenContinue Reading “Onnodig ingeknipt tijdens de bevalling?”

Geen categorie

SPRAAK EN TAAL SPREEKUUR

1 maart 2016 Logopediepraktijk “Taalreis” lanceert een Spraak en Taal Spreekuur. Specialisten beantwoorden vragen telefonisch en online.  Binnenkort start een unieke, laagdrempelige service voor ouders die vragen hebben over alles wat te maken heeft met de spraak- en taalontwikkeling van hun kind. Via de telefoon en internet kunnen ouders contact opnemen met specialisten van LogopediepraktijkContinue Reading “SPRAAK EN TAAL SPREEKUUR”