Winactie: Superjuffie op de zuidpool!

De boeken van Superjuffie worden hier verslonden! Het thema (school, dieren) ligt niet heel ver van de beleving, en toch zijn de boeken met veel fantasie en humor geschreven en spannend. Het nieuwste deel van de reeks (ook onafhankelijk te lezen) heet Superjuffie op de Zuidpool. en is nu te koop in de gewone en on-line boekhandel, maar je kunt er ook eentje winnen bij AllesoverKinderen!

Superjuffie op de Zuidpool

Superjuffie 7 - Superjuffie op de Zuidpool
Juf Josje dacht dat ze nooit een vriendje zou krijgen. Want wie wil er nou verkering met iemand die om de haverklap wegvliegt om een dier te redden? Nou, Hakim dus! En ze gaan nog trouwen ook, tenminste, dat is de bedoeling. Maar de bruid verdwijnt op haar eigen bruiloft. Waar is ze heen? Met wie? En vooral: waarom? Superjuffie raakt flink in de problemen en dat op wat de mooiste dag van haar leven had moeten worden. Lukt het Hakim en de kinderen om haar te redden?

Bekijk ook eens dit filmpje op YouTube over Superjuffie op de Zuidpool.

Winactie

Wil je kans maken op dit leuke boek?Stuur een mailtje naar  (klik) met als onderwerp “Superjuffie!”.
Eén inzending per huisadres.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Dit bericht staat ook op de facebook pagina van AllesoverKinderen,
like&share is fijn.

Insturen is mogelijk tot 15 september 2017.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *