Lifestyle

Welke lifestyle past bij jou? Dat kan natuurlijk enorm verschillen, want iedereen staat anders in het leven. Ben jij bijvoorbeeld reislustig en wil je nog veel van de wereld zien of heb je juist meer interesse in de laatste beauty en interieur trends.

Op deze pagina vind je allerlei uiteenlopende tips en inspiratie op lifestyle gebied. Denk hierbij aan; leuke activiteiten voor het hele gezin, fashion tips voor jou als moeder, originele recepten en de aller leukste must-haves die wij hebben gespot voor jou.

Lifestyle Thema’s
Lifestyle

Naast de leukste vakantiebestemmingen en tips voor activiteiten met (jonge) kinderen, geven we je op deze pagina ook interieur en tuin tips. Omdat een ideale plek voor een gezin met jonge kinderen er net weer even anders uitziet dan voor mensen zonder. Denk aan tips om de tuin kindvriendelijk te maken, de inrichting van kinderkamers, tuin of keuken. Leuke hebbedingetjes en wandversiering.

Wat ook niet mag ontbreken zijn leuke en handige recepten. Wat is lekker en gezond en wat is leuk om te maken of uit te delen? Cupcakes bakken, wentelteefjes maken of gewoon helpen bij het koken. Veel kinderen vinden dat heel erg leuk om te doen.

Verder geven we ook tips op het gebied van beauty & fashion. Denk hierbij aan de leukste (kinder) kledingmerken en shops. En ook; hoe kom je weer in shape na je bevalling, wat kan je doen tegen wallen, hoe kom jij aan je ontspanning en hoe creëer je meer ‘me-time’. Allemaal vragen waar wij jou antwoord op gaan geven! Lees je mee?