Kinderwens     Zwanger     Bevalling    Baby     Peuter     Kleuter     Algemeen

Home    Tips&Blog     Prijsvragen     FAQ           Zoeken    

Prijsvragen en fotowedstrijd

De Melkweg School

Kelvin Klosmo is niet alleen nieuw op school, hij is nieuw in de Melkweg! Als zoon van de twee bekendste genieën van de aarde is Kelvin niet alleen de slimste jongen van de wereld, hij is de slimste van het universum. Tenminste, dat is wat iedereen op De Melkwegschool denkt. Maar misschien heeft Kelvin om erbij te horen een beetje gelogen over het feit dat hij een genie zou zijn. En misschien is er een doorgedraaide wetenschapper die op het punt staat het hele universum over te nemen, tenzij Kelvin hem kan stoppen. En misschien is iedereen dus ten dode opgeschreven. Nou ja, in ieder geval hoeft Kelvin zich dan geen zorgen meer te maken over zijn wiskundehuiswerk.

De Melkwegschool is een graphic novel vol absurdistische humor en erg aantrekkelijk voor 'niet-lezers'.

Winnen?

Wij mogen dit boek verloten onder de inzenders. Stuur even een mailtje naar   (klik) met als onderwerp "De Melkweg School". Eén inzending per huisadres.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Insturen is mogelijk tot 15 juli 2016.

Despicable Me 3 / Verschrikkelijke Ikke 3

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuwe avontuur! Uiversal Pictures en Illumination Entertainmen brengen Verschrikkelijke Ikke 3 uit. Vanaf 24 juni in de bioscoop. Despicable Me filmposter

In Despicable Me 3 beleven Gru (Steve Carell), Lucy (Kristen Wiig), hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions een nieuw avontuur. Zo ontmoet Gru zijn tweeling broer Dru en neemt het team het op tegen de Balthazar Bratt (Trey Parker), een voormalig kindersterretje uit de jaren 80. Sinds hij begon te puberen en zijn show Evil Bratt werd gecanceld is hij woedend op de wereld. Zijn doel: de wereld veroveren.

Vanaf 24 juni in de bioscoop, ook in Nederlandstalige versie. De trailer van de film is hier te zien.

Winnen

We mogen 2 pakketten verloten met daarin:

Stuur even een mailtje naar   (klik) met als onderwerp "Despicable Me". Eén inzending per huisadres.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht. Insturen is mogelijk tot 30 juni 2016.

Foto van de maand

Foto Wij zijn altijd op zoek naar leuke foto's. Van je baby of peuter, van je zwangere buik, van alles wat maar met zwangerschap en kinderen te maken heeft.

Er valt helaas géén grote geldprijs of carrière als fotomodel te winnen. Wel plaatsen we de foto op de pagina foto van de maand. Hier staat ook meer informatie over hoe je zelf mee kunt doen.

De opgestuurde foto's blijven eigendom van onze site. Soms vinden we een ingezonden foto zo goed passen bij een onderwerp op deze site dat we de foto wat langer op een bepaalde pagina willen zetten. E.e.a. natuurlijk wel in overleg met de inzender van de foto.